Øvet

1.200 kr. for et gymnastikmedlemskab

Mængderabat ved tilmelding til flere hold

Tirsdag kl. 20-22

Kinesis

Kinesis er et udtaget 18+ hold for den øvede gymnast, der stræber efter at udvikle og dygtiggøre sig. Vi skal tonse, svede, udfordre kroppens bevægelighed, og vi skal selvfølgelig også have det sjovt samtidig.

I løbet af sæsonen vil vi komme bredt omkring de forskellige genrer i gymnastikken. Derudover får du også kendskab med forskellige stilarter inden for dansens verden. Sæsonen strækker sig fra den 18/08-2020 til 27/4-2021.

Det er vores ambition at sammensætte et hold med et fælles højt niveau, hvor du som individuel gymnast bliver udfordret og udvikler sig i fællesskab med resten af holdet. Vi ønsker samtidig at vægte det sociale højt – både til den ugentlige træning og til diverse arrangementer udenfor hallen.

Vi forventer, at du som gymnast prioriterer deltagelsen i den ugentlige træning + enkelte ekstratræninger. Vores mål er at gøre tirsdage til ugens højdepunkt, så vi kan sammensætte et brag af et opvisningsprogram til foråret.

Hvad koster det?

Et gymnastikmedlemskab i ASG koster 1.200 kr. på ét hold for en sæson.

Hvis du vil gå på to hold, koster det 1.800 kr.

Deltagelse på tre hold koster 2.400 kr.

Med et gymnastikmedlemskab i ASG kan du også træne på alle vores fitnesshold hele sæsonen.

Hvad skal jeg medbringe?

  • Det er op til det enkelte hold, så instruktørerne vil give besked ved de første træninger.

Hvad er inkluderet?

  • Toiletter

Hvor foregår træningen?

Følg ASG

Prøvetræning

De første to træninger er prøvetræninger. Alle kan derfor deltage uden tilmelding. Når holdet er sat er det lukket for andre, og alle skal derfor betale kontingent for at gå på holdet.

Tilmelding

Trænere

Mathilde Steen Christensen og Hanne Gram

Seneste nyt fra ASG

Det er ingen nyheder i øjeblikket.