Øvet

1.200 kr. for ét gymnastikmedlemskab

Mængderabat ved tilmelding til flere hold

Onsdag kl. 18-20

Streetdance

På ASG Streetdance får du fællesskab, grin, nye venskaber, fokus på teknik, maks gas og sved på panden. Vi står sammen som et hold, hvor vi bakker hinanden op.

Til træning ønsker vi at komme omkring musikforståelse, forskellige teknikker og udtryk. Vi vil danse forskellige stilarter – alt fra tunge rytmer og afro til girly hiphop og funk. Vi håber at kunne pryde din onsdag aften med lækre vibes og funky musik.

Træningen ligger om onsdagen fra kl. 18-20 på Frederiksbjerg skole. Der vil blive holdt to fortræninger (d. 19. og 26. august) og en audition, hvor udtagelse til holdet vil foregå (29. august). Første træning vil være d. 2. september.

Hvis du er forhindret i at deltage til fortræningerne, vil der blive lagt videoer ud af dansene, så du kan lære dem derhjemme. Er du også forhindret i at deltage til udtagelsen, så send os en video med dansene fra fortræningerne senest d. 29. august.

Med et gymnastikmedlemskab i ASG kan du også træne på alle vores fitnesshold hele sæsonen.

Vi ses!

Hvad skal jeg medbringe?

  • Indendørssko

Hvad er inkluderet?

  • Toiletter

Hvor foregår træningen?

Følg ASG

Prøvetræning

De første to træninger er prøvetræninger. Alle kan derfor deltage uden tilmelding. Når holdet er sat, er det lukket for andre, og alle skal derfor betale kontingent for at gå på holdet.

Tilmelding

Trænere

Liv Bryde og Olivia Vestergaard Jørgensen

Seneste nyt fra Aarhus Studenter Gymnastik og Fitness (ASG)

Det er ingen nyheder i øjeblikket.