Begynder

3 prøvetræninger

300 kr. pr. sæson

Onsdag kl. 20.00 - 21.30

Sæson fra august 2021 til april 2022

Five-a-side håndbold

Five-a-side indeholder alle de bedste elementer fra håndboldspillet uden det hårde, fysiske spil. Man må simpelthen ikke tackle. Til gengæld er der skruet op for tempoet. Banen er kortere, bolden er blød, og bolden er ikke klistret til med harpiks. Five-a-side er god motion og virkelig sjovt, og vi garanterer, at du går fra banen med et stort smil.

Five-a-side i Lystrup Håndbold er ret unikt. Du behøver ikke at tilmelde dig til træning – du møder simpelthen bare op. Mere fleksibelt kan det ikke være. Vi går meget op i at alle føler sig velkomne, og nye spillere føler sig godt taget imod.

Typisk starter vi med navnerunde og velkomst, så generel opvarmning, et opvarmningsspil, og så små kampe á 5 minutter, hvor vi spiller 5 mod 5. Alle kan være med – uanset niveau og form. Vi slutter af med en kold øl eller sodavand. Tilbuddet gælder for både mænd og kvinder i alderen 18-60 år. Derfor er det både både unge og ældre, der spiller sammen i løbet af sæsonen, der strækker sig fra august til og med april.

Om du er nybegynder, sluttede din karriere som puslingespiller, eller kroppen bare ikke kan klare seriebold længere, så er Five-a-side noget for dig.

Hvad skal jeg medbringe?

  • Indendørssko
  • Drikkedunk

Hvad er inkluderet?

  • Omklædning
  • Bad

Hvor foregår træningen?

Følg LIF Håndbold

3 prøvetræninger

Du kan deltage i hele 3 prøvetræninger for at finde ud af, om five-a-side håndbold er noget for dig! Kontakt træneren eller bare mød op i hallen.

Tilmelding til en hel sæson

Træner

Lene Holst Andersen
61268313
exleha@gmail.com

Kommunikationsansvarlig

Ronnie Rosenkrantz

30898460

the_ronster@hotmail.com

Seneste nyt fra LIF Håndbold

Det er ingen nyheder i øjeblikket.