Letøvet

910 kr. for 1 ugentlig træning

Gælder for perioden september til og med marts

Torsdag kl. 19.00-20.30

Dans, dans, dans

Det her er holdet for dig, der kan lide at bevæge dig til musik, og som synes, at det er supersjovt at lave serier og masser af koreografi.

Vi kombinerer dansetrin fra mange forskellige genrer blandt andet salsa, reggaeton, funk, disko, jazzballet og rytmiskgymnastik. Vi laver både lette serier, som vi bruger til opvarmning og længere lidt mere komplicerede serier, som vi finpudser og viser til forårsopvisningen.

Vi er et legende hold, der godt tør prøve ting af. I koreografierne kan du forvente alt mellem at rulle rundt nede på gulvet og være i spring oppe under loftet, og vi tager gerne hele salen i brug og arbejder med rum og retning. I opvarmningen kan du forvente, at vi kommer hele kroppen igennem, og det kan også foregå ved forskellige lege eller stikbold. Du slipper heller ikke for den ledeste styrketræning, der måske vil give dig baller af stål og ternet mave eller bare meget ømme muskler fredag morgen!

Vi er et socialt hold, der mindst en gang om måneden slutter af med en snak og en drik i cafeen. Og i år har du mulighed for at tage med holdet til landsstævne i Svendborg i juli 2022. Mere info om og tilmelding til Landsstævne følger i løbet af sæsonen.

Målgruppe: Kvinder ca. 25+

Grib chancen og dans dig glad og varm hver torsdag aften, så bliver der solskin selv på den mest triste og grå novemberdag!

Hvad skal jeg medbringe?

  • Behageligt tøj/træningstøj
  • Indendørssko

Hvor foregår træningen?

Følg Skødstrup Gymnastik

Tilmelding

Træner

Kontakt træneren på følgende mail: 8541gymnastik@gmail.com

Seneste nyt fra Skødstrup Sportsforening

Det er ingen nyheder i øjeblikket.