Jeg har lært at hvile mere i mig selv, og jeg føler mig fri, når jeg er på vandet.

Hvilken forening er du aktiv i?

Jeg er aktiv i Aarhus Viking SUP.

Hvorfor begyndte du i Aarhus Viking SUP?

Jeg kiggede fra vandsiden, med stor misundelse, på dem som var ude på SUP og en, som lavede SUP yoga på vandet. Jeg mærkede i min krop, at det ville jeg også!

Min fysiske form var middel, da jeg startede, men jeg havde aldrig stået på et paddleboard før. Efter en sæson fik jeg en knæskade efter et cykelstyrt, og da jeg endelig var klar igen, føltes det som at starte forfra. Jeg skulle bygge form og tryghed på vandet op igen. Men det er en fantastisk måde for mig at lave genoptræning på, for det er mere end bare træning. Det er en sanseoplevelse hver gang.

Hvad får du ud af at være aktiv i Aarhus Viking SUP?

En fællesskabsfølelse, som jeg har savnet i andre sammenhænge.

Jeg får så meget ud af at være aktiv i Aarhus Viking SUP. Jeg får en fællesskabsfølelse, som jeg har savnet i andre sammenhænge. Jeg får motivation af at være sammen med andre i en forening og ikke mindst at tage på vandet med andre. Jeg får nærværende instruktion med plads til den enkelte.

Det fantastiske ved SUP er for mig, at vi kan tage ud sammen, men alligevel hver for sig, og være i hvert vores flow og stilhed. Jeg føler mig tryg ved at være i en forening, hvor det er hygge, sjov, træning og oplevelsen på vandet, der er i fokus, fremfor kun træningen. Jeg har lært at hvile meget mere i mig selv og i min krop, fordi jeg nyder være at være ude på vandet. Jeg bruger også foreningslivet og SUP til at arbejde med min angst, for det kan ikke undgåes, at den dukker op indimellem. Her er der plads til både dybe åndedrag og omsorg. Jeg føler mig fri, når jeg er på vandet og at mærke den fællesskabsfølelse, det kan nogle dage gøre mig helt høj på livet.

Hvad er dit bedste råd til andre kvinder, som gerne vil i gang med at bevæge sig?

Giv dig selv den gave at gøre det.

Vælg det, som du har allermest lyst til, eller prøv noget forskelligt af og se, hvorhenne du glemmer alt om udseende og krop.

Lad din krop bevæge sig for DIG. Den vil elske dig for det, og du vil elske dig selv for at gøre det. Og der vil med garanti komme flere smil i din ansigt.

  • Lone, 39 år

  • Aarhus

  • SUP

Seneste nyt fra Aarhus Viking SUP

Der er ingen nyheder i øjeblikket.