• MATHILDES HISTORIE

 Glæde er den bedste motivation.

Hvilken forening er du aktiv i?

Jeg er aktiv hos MoveCollective.

Hvorfor begyndte du hos MoveCollective?

Jeg bruger en del tid på at pendle frem og tilbage mellem Silkeborg og Aarhus hver dag. Derfor har jeg ikke altid overskud til at være aktiv, når jeg kommer hjem efter en arbejdsdag, hvor jeg er nødt til at være energisk og glad, for at få mine elever til at interessere sig for mine fag.

Derfor giver det en frihed at få lov til at lov til at danse og  kun koncentrere sig om nu’et, når jeg deltager på MoveCollective’s hold.

Jeg begyndte hos MoveCollective, da jeg altid har elsket at danse og har gjort det helt tilbage fra, jeg var barn. Dog har der været nogle sløve år, mens jeg læste på universitetet, men for et par år siden genfandt jeg glæden ved at danse. Selvom mit fysiske udgangspunkt ikke var dér, hvor jeg slap det, har jeg fundet en form, jeg er glad for og som hele tiden bliver bedre, jo mere jeg deltager.

Hvad får du ud af at være aktiv hos MoveCollective?

Jeg får en masse glæde ud af at røre mig og udtrykke mig gennem dans.

Der opstår et naturligt fællesskab når man sammen med andre, prøver at lære noget nyt. Hér er der ikke nogen, der dømmer hinanden, eller forventer, at man kan alting. Hos MoveCollective bliver man mødt med optimisme, gå-på-mod og åbenhed.

Hvad er dit bedste råd til andre kvinder, som gerne vil i gang med at bevæge sig?

Mit bedste råd til andre kvinder, som ønsker at bevæge sig og være aktive, er, at man skal finde glæde i det, man gør. Glæde er den bedste motivation, og dét, som personligt gør mig glad, er, danse sammen med andre, og udfordre mig selv. Hver gang det lykkes, giver det mig en følelse af, at jeg lykkes.

  • Mathilde, 27 år

  • Aarhus

  • Gymnasielærer

  • Dans

Mathildes forening

Seneste nyt fra MoveCollective

Der er ingen nyheder i øjeblikket.