• Om Jeg Gør Det

Med Jeg Gør Det hylder vi alle kvinder, som dyrker motion. Dig, der løber langsomt. Og dig, der svømmer hurtigt. Dig, der gør det for fællesskabet. Og dig, der gør det alene. Fordi du gør det. Du sveder, smiler, græder og træner på lige præcis din måde.

Hvad er Jeg Gør Det?

Jeg Gør Det vil styrke bevægelsesglæden og få flere yngre kvinder i alderen 16-40 år til at være aktive. Ved at vise almindelige kvinder, der dyrker idræt, sveder og ryster med dellerne er kampagnen et modspil til de idealiserede billeder af perfekte kvinder, der ofte florerer på sociale medier.

Kampagnen er et pilotprojekt, som udvikles og afprøves i Aarhus Kommune med henblik på udbredelse på landsplan.

Kampagnen blev lanceret i august 2020, og løber frem til februar 2021.

Hvorfor skal du ‘gøre det’?

Der er mange gode grunde til at ‘gøre det’.

Nogle dyrker motion på grund af fællesskabet. På grund af smilet på læben og opbakningen fra veninderne. Andre gør det, fordi de ikke længere kan passe deres yndlingsjeans – eller fordi de vil spise lidt ekstra kage med god samvittighed.

Fælles er, at kvinder gør det, fordi de ikke kan lade vær. Fordi det giver overskud og glæde.

Jeg Gør Det. Vil du med?

Det har aldrig været lettere at ‘gøre det’.

Mange kvinder ønsker at dyrke mere motion, men ikke alle får træningstøjet på. Det kan der være mange grunde til. En af de største er, at det ofte er svært at finde ud af, hvilken motionsform der passer bedst til en selv. Og hvor, man kan komme i gang. Det ændrer vi på nu. Vi gør det lettere for dig at ‘gøre det’.

Jeg Gør Det gennemføres i samarbejde med